top of page

Среща в Загреб между партньорите в проекта SpinIT

Щастливи сме да споделим за нашето участие в Загреб, Хърватия, от 21-23 март 2024 г., на събитието по проекта SpinIT, където се срещнахме лице в лице за първи път с всички наши фантастични партньори!



През първия ден водещият партньор ни представи вълнуващия свят на Индустрия 4.0 и ИКТ като възможности за насърчаване на междусекторното сътрудничество. Ще запомним този ден и с вдъхновяващата среща с г-н Йосип Стули, Технически директор на Sofascore, в централата на компанията. Sofascore е световен лидер в предоставянето на спортни данни и резултати в реално време. Дългогодишният му опит следва развитието и успеха на компанията от самото й създаване, а визионерският му устрем зарази всички присъстващи.



Вторият и третият ден бяха комбинирани с програмата на INVENTO Summit. Сесиите бяха вдъхновяващи и изпълнени със завладяващи речи и панелни дискусии, представяния от обещаващи стартиращи компании и ползотворно общуване. Като партньори в консорциума събрахме полезни идеи по теми, свързани с нашия проект SpinIT и допълнителна мотивация да продължим да работим за промяна на екосистемата на Дунавския регион.



Благодарим на ръководителя на проекта SpinIT, Мирца Сикирич и целия екип на Invento Capital Partners за топлото им посрещане. Разделяме се с ярки спомени от новите запознанства, съдържателните разговори и незабравимите моменти на фона на красивия Загреб.



Проектът SpinIT се изпълнява в рамките на програма Дунавски регион 2021-2027 г. и е съфинансиран от ЕС.


25.03.2024


bottom of page